Η επιστροφή της Νίκης προκάλεσε αναταράξεις στη βίλα του Love Island και στο νέο επεισόδιο απόψε στις 23.15 στον ΣΚΑΪ όλοι αναρωτιούνται ποιον θα επιλέξει για ταίρι της!

Η βραδιά στη σουίτα βοήθησε την Κλαούντια και τον Αλέξανδρο Λ. να χαλαρώσουν λίγο όχι όμως και να ξεχάσουν την επιστροφή της «οπτασίας» στο Love Island. Το ενδεχόμενο να επιλέξει τον πρώην αγαπημένο της είναι υπαρκτό και αυτό ταράζει ιδιαιτέρως το νέο ζευγάρι.

Ο Χρήστος προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις φτιάχνοντας πρωινό στη Νίκη και φαίνεται πως βρίσκεται σε καλό δρόμο αφού η ίδια το σχολιάζει πολύ θετικά στα κορίτσια.

love island

Ο Φάνης θέλει να ζήσει το παιχνίδι συζητώντας με την Κατερίνα το ενδεχόμενο να τον επιλέξει τη Νίκη. Παράλληλα ο Παναγιώτης επιχειρεί μία νέα προσέγγιση στην Κατερίνα θέλοντας να μάθει το λόγο που άλλαξε στάση απέναντί του.

love island

Το μήνυμα στο κινητό της Νίκης δεν αργεί να έρθει και της δίνει τη δυνατότητα να βγει ραντεβού με τρία αγόρια, τους δύο singles και έναν Islander που θα επιλέξει εκείνη. Οι αντιζηλίες ανάμεσα στα κορίτσια δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους.

love island

Ο ερχομός της Ηλιάνας στη βίλα του Love Island σημαίνει την έναρξη του coupling αλλά και την αποχώρηση ενός παίκτη! Η Νίκη διαλέγει το ταίρι της και ένας Islander αποχωρεί!

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ LOVE ISLAND ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

#LoveIslandGR

Πηγή: skai.gr