Γιάννης Ζουγανέλης: «Με αντέγραψαν πάρα πολύ και δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ»

“Αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν καθαρά δικά μου” εξομολογείται ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης την 28η Οκτωβρίου προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του διαδρομή μη διστάζοντας να ομολογήσει πως πολλοί έχουν αξιωθεί πάνω σε δικά του πράγματα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Ζουγανέλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νιώθω ότι έχω κακοωριμάσει. Η ωριμότητα έχει πολύ μεγάλη σημασία όχι μόνο όταν εσύ αισθάνεσαι ώριμος αλλά όταν γίνεται αντιληπτή. Εγώ λοιπόν απότομα δεν μετείχα σε διάφορες δοκιμασίες και με χάλαγε το γεγονός ότι είδα πολλούς συναδέλφους μου – θα το πω , δεν βαριέσαι, μην με παρεξηγείτε γιατί δεν θα πω ονόματα – που αξιώθηκαν με πράγματα που ήταν καθαρά δικά μου».

«Με αντέγραψαν πολλοί πάρα πολύ. Ακόμα και άνθρωποι που δεν το έχουν ομολογήσει ποτέ. Ας πούμε το «Αχ Μαρία» ήταν για μένα μια κομβική δεκάχρονη περίοδος που πέρασε όλο το ηλεκτρισμένο τραγούδι και εκεί πρωτοεμφανίστηκε μια Δευτέρα ο Τζίμης Πανούσης. Εκεί λοιπόν συνυπήρχαν στη σκηνή τραγούδια και μικρά θεατρικά δρώμενα, που ήταν γραμμένα για την μουσική σκηνή».

«Πιστεύω στην παρθενογένεση και αν κάτι αντιγράψω θα το πω. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Δεν έχω αντιγράψει ούτε διαγώνισμα στη ζωή μου » συμπλήρωσε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr/