Η κληρωτίδα δεν… χαμογέλασε στη Λίβερπουλ που θα κληθεί να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στη φάση των «16» του Champions League.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε τα παιχνίδια με τους «μερένχες» επισημαίνοντας ότι είναι κάτι που οι «κόκκινοι» ανυπομονούν, ενώ στάθηκε και στο «Ανφιλντ» που είναι η μεγάλη δύναμη της Αγγλικής ομάδας.

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

«Αυτό είναι το Champions League! Είναι μια μεγάλη διοργάνωση και σου δημιουργεί ενθουσιασμό. Αντιμετωπίσαμε τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τελικούς, αλλά δεν την έχουμε βρει απέναντι μας σε διπλά παιχνίδια, οπότε περιμένουμε με ανυπομονησία.

Η Ρεάλ έχει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Champions League. Αλλά και οι δικές μας εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια δεν ήταν άσχημες. Άλλωστε, εμείς έχουμε και το Άνφιλντ. Όλοι ξέρουν τι πάει να πει αυτό.

Θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Μπορεί να μένουν ακόμα αρκετοί μήνες, αλλά όλοι μπορούμε να φανταστούμε τι ατμόσφαιρα θα επικρατεί στα δύο αυτά παιχνίδια. Έχουμε καιρό μέχρι τότε, αλλά αυτή η κλήρωση μας δίνει κάτι για να περιμένουμε με ανυπομονησία».