Συνελήφθη συμμορία νεαρών που δρούσε στα βόρεια προάστια – Ανήλικοι μεταξύ των δραστών (video)

Μέλη σκληρής συμμορίας που απειλούσε και έκλεβε περαστικούς είναι οι τρεις νεαροί -ένας 20χρονος και δύο ανήλικοι ηλικίας 14 και 16 ετών, που συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης (8/11) στην Ομόνοια. Στα ίχνη τους έφτασαν οι αρχές από το στίγμα κλεμμένου κινητού. Οι νεαροί δρούσαν στα βόρεια προάστια και δεν δίσταζαν να δημοσιοποιούν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα όπλα τους.

Πρόκειται για έναν 20χρονο από τον Διόνυσο, έναν 16χρονο από την Κηφισιά και έναν 14χρονο ο οποίος φιλοξενείται στο «Χαμόγελο του Παιδιού», είναι τα μέλη της «σκληρής» συμμορίας ανηλίκων που έσπερναν τον τρόμο στο κέντρο της Κηφισιάς.

Η δράση της συμμορίας εξαρθρώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή της Ομόνοιας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς στο κέντρο της Αθήνας και ενώ το ίδιο μεσημέρι είχαν επιτεθεί σε έναν 19χρονο στην Κηφισιά.

Οι δύο ανήλικοι μαζί με τον 20χρονο έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου στην πλατεία Πλατάνου αλλά η «λεία» τους ήταν αυτή που τους πρόδωσε. Οι αστυνομικοί τούς εντόπισαν από το στίγμα του κλεμμένου κινητού.

Τα μέλη της «διαφημίζουν» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις αλυσίδες και τα γκλομπ με τα οποία απειλούν ανυποψίαστους πολίτες ενώ ο 16χρονος συλληφθείς ποζάρει συχνά με μια σιδερογροθιά στη σφιγμένη γροθιά του.

Η συμμορία αριθμεί περισσότερα από 8 μέλη και συχνάζει σε πάρκα και εγκαταλελειμμένα κτίρια στην Δροσιά, την Πεντέλη και τα Βριλήσσια.

Οι ανήλικοι έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων καθώς φορώντας full face και κρατώντας φονικά όπλα στα χέρια κάνουν επιθέσεις σε περαστικούς στο πάρκο της Κηφισιάς.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Πηγή: ertnews.gr