13.3 C
Athens
6.7 C
Washington
20.5 C
Melbourne
14.9 C
London
13.1 C
New York
24.1 C
Sydney
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

Facebook CEO Mark Zuckerberg: «Δεν Γνωρίζουμε τις Μακροπρόθεσμες Παρενέργειες της Τροποποίησης του DNA ή του RNA από τα Εμβόλια Κατά του Covid-19»

Δημοφιλέστερα

Ο CEO του Facebook Mark Zuckerberg υιοθετεί «Αντιεμβολιαστική» στάση και παραβιάζει την πολιτική της δικής του πλατφόρμας…

Mark Zuckerberg, Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook τον Ιούλιο του 2020: «Αλλά θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι θα επιστήσουμε την προσοχή μας σε αυτό [το εμβόλιο] επειδή δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων… την ικανότητα παραγωγής αυτών των αντισωμάτων και εάν αυτό προκαλεί άλλες μεταλλάξεις ή άλλους μεταγενέστερους κινδύνους. Υπάρχει δουλειά ακόμα και στους δύο δρόμους ανάπτυξης εμβολίων.»

Προφανώς ο Zuckerberg έχει προβληματιστεί με τον βαθμό λογοκρισίας που ασκεί το Facebook σε όσους σχολιάζουν τα εμβόλια κατά του Covid-19, αφού (σύμφωνα με τις ανησυχίες του) αν προκύψουν παρενέργειες από το εμβόλιο μακροπρόθεσμα, δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα του καταλογήσουν παραπλάνηση του κοινού και θα τον πούνε.. συνεργό..

Δείτε το επίμαχο Βίντεο:

Τραμπ: Βέτο στο Πακέτο Ενίσχυσης για τον Covid-19 αν δεν Προστεθούν $2.000 για Κάθε Αμερικανό - Δεν Φταίνε Αυτοί, οι Κινέζοι Φταίνε (Βίντεο)

 

 

Τον Ιούλιο του 2020, ο Zuckerberg είχε δηλώσει ότι ανησυχεί για τον αντίκτυπο που θα έχει ένα εμβόλιο COVID-19 στο DNA και στο RNA ενός ατόμου.

Λίγους μήνες αργότερα, το Νοέμβριο, ο Zuckerberg φιλοξένησε μια δημόσια ζωντανή ροή με τον Δρ Anthony Fauci και αντιφάσκει με τη δήλωση που είχε κάνει στην παραπάνω ιδιωτική συνάντηση (η οποία διέρευσε χωρίς την συγκατάθεη του Zuckerberg..) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού:

Mark Zuckerberg: «Για να ξεκαθαρίσω ένα σημείο, η κατανόησή μου είναι ότι αυτά τα εμβόλια δεν τροποποιούν το DNA ή το RNA σας. Αυτό είναι απλώς ένα σημαντικό σημείο για να διευκρινιστεί, αν κάνω κάτι λάθος εδώ, φυσικά, διορθώστε μου, αλλά απλώς για να το ξεκαθαρίσω…»

Δρ Anthony Fauci: «Όχι, πρώτα απ’ όλα το DNA είναι εγγενές στο δικό σας πυρηνικό κύτταρο. Το να του κολλήσετε οτιδήποτε ξένο θα εξαφανιστεί τελείως.»

Zuckerberg: «Καλά, καλά, χαίρομαι που το ξεκαθαρίσαμε».

..και έτσι απλά και εύκολα, εξαλείφθηκε και η απορία του ψεκασμένου/αρνητή.. Zuckerberg..

«The Great Reset»: Το Βιβλίο-Οδηγός του Κ. Μητσοτάκη Επάνω στο Γραφείο του - Γιατί Λένε ότι Δεν θα Επιστρέψουμε Ποτέ στην Κανονικότητα - Τί Ετοιμάζεται Μετά την Πανδημία - Η Μεγάλη Επανεκκίνηση

Δείτε το επίμαχο Βίντεο:

 

Το Facebook ανακοίνωσε ότι «επεκτείνει [τις] προσπάθειές για την εξάλειψη ψευδών ισχυρισμών στο Facebook και στο Instagram σχετικά με τα εμβόλια COVID-19, και γενικά τα εμβόλια κατά τη διάρκεια της πανδημίας». Σε αυτήν τη νέα πολιτική, το Facebook δήλωσε συγκεκριμένα ότι τυχόν ισχυρισμοί ότι το εμβόλιο αλλάζει το DNA ενός ατόμου θα αφαιρεθούν.

Δρ. Κ Φαρσαλινός: Ποιοί και Γιατί Πολεμούν τα Φάρμακα Μονοκλωνικών Αντισωμάτων Στην Ελλάδα

Το Facebook ισχυρίζεται ότι η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να «συζητούν και να μοιράζονται τις προσωπικές τους εμπειρίες, απόψεις και διαφωνίες» σε ότι αφορά την πανδημία, αλλά θα εξαλείψει τις ανησυχίες σχετικά με τα εμβόλια, όπως αυτές που είχαν εκφραστεί κάποτε και από τον δικό τους διευθύνοντα σύμβουλο, τον Mark Zuckerberg…

Δεν είναι σαφές εάν το Facebook εξακολουθεί να υποστηρίζει τις ανησυχίες του Zuckerberg τον Ιούλιο και εάν η εταιρεία θα απαγόρευε ή όχι αυτό το βίντεο του Zuckerberg από τις πλατφόρμες της λόγω παραβιάσεων της πολιτικής εμβολίων. Το χειρότερο από όλα όμως, μέσα σε αυτήν την.. “δημιουργική.. ασάφεια..” είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα το προκαθορισμένο αφού οι αποφάσεις για λογοκρισία παίρνονται σε πραγματικό χρόνο και ανά περίπτωση.. όπως αναφέρει ο Nick Clegg (Επικεφαλής Παγκόσμιων Υποθέσεων του Facebook), στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε το επίμαχο Βίντεο:

Όπως φαίνεται λοιπόν, μάλλον στους αρνητές και τους ψεκασμένους, τα δικτατορικά καθεστώτα και τα Μέσα Ενημέρωσης ανά την υφήλιο έχουν εντάξει και τους σκεπτόμενους ανθρώπους (Προφανώς σε αυτούς ανήκει και ο Zuckerberg..)..

***Δημοκρατία πάντως, δεν το λες αυτό***

Δείτε Επίσης:

Ισραήλ: Πώς ο Νετανιάχου Έκανε τους Πολίτες Πειραματόζωα της Pfizer Χωρίς την Συγκατάθεσή τους

Pfizer: Ο Μπουρλά Ακύρωσε το Ταξίδι στο “Παγκόσμιο Εργαστήριο”, Όπως ο Ίδιος Αποκαλεί το Ισραήλ, Επειδή Δεν Έχει Εμβολιαστεί

Τα Σημαντικότερα Συμβάντα και Παρενέργειες που Έχουν Παρατηρηθεί Έως Τώρα σε Έγκυες που Εμβολιάστηκαν Κατά του Covid-19

Ενοχλούν οι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – Απέσυραν την Προστασία του Γιώργου Τράγκα – Φοβάται ότι Κύκλοι στο Μαξίμου Σχεδιάζουν την Δολοφονία του (ΕΓΓΡΑΦΑ)

 

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα

Facebook Comments Box