13.3 C
Athens
6.7 C
Washington
20.5 C
Melbourne
14.9 C
London
13.1 C
New York
24.1 C
Sydney
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου, 2021

FDA: Επίσημη Έκθεση για τις Παρενέργειες του Εμβολίου

Δημοφιλέστερα

Πολλά έχουν ακουστεί για το εμβόλιο και άλλα τόσα έχουν γραφτεί γι’ αυτό. Ο κόσμος παραμένει διστακτικός. Παρά την κυβερνητική προπαγάνδα, η πλειονότητα του κόσμου, δηλώνει από αρνητική έως και ουδέτερη, απέναντι σε ένα μη επαρκώς δοκιμασμένο εμβόλιο.
Οι επιστήμονες που το υποστηρίζουν, δεν έχουν μέχρι στιγμής προσκομίσει τα αδιάσειστα εκείνα στοιχεία, που θα πείσουν τον απλό πολίτη, για την χρήση του. Αντίστοιχα οι πολέμιοί του, βασιζόμενοι ακριβώς σε αυτό το κενό, δίνουν τη δική τους μάχη. Ποιά μερίδα επιστημόνων και πληθυσμού, έχει δίκιο και ποιά άδικο, είναι καθαρά υποκειμενική υπόθεση.

Το πρόβλημα με την άποψη, είναι ότι (οι περισσότεροι εξ’ ημών) προσπαθούμε να την επιβάλουμε. Η γνώμη όμως είναι σαν την φωτιά… Έχεις μόνο μία υποχρέωση: να την περάσεις στον διπλανό σου. Αν αυτός την χρησιμοποιήσει για να φωτίσει τον δρόμο του ή για να πυρποληθεί ο ίδιος, αυτό είναι δικό του θέμα.
Η διαμόρφωση της άποψης έχει να κάνει με τα ερεθίσματα. Ακούς, βλέπεις, διαβάζεις, μαθαίνεις, διαμορφώνεις. Όταν όμως η όποια γνώμη, δεν βασίζεται σε επιχειρήματα και αποδείξεις, αλλά σε ένα άκρατο «Εγώ», τότε αυτομάτως γίνεται από αδύναμη έως και υποτελής, στην ισχυρογνωμοσύνη και στον εγωισμό και ουσιαστικά αυτο-εξουδετερώνεται.

Λέρος: 24ωρη Απαγόρευση Κυκλοφορίας Μέχρι τη Δευτέρα - "Σπίτια - Φυλακές" Όλο το Νησί

Και συνήθως το αισθητήριο εκείνο, που κάνει τον άνθρωπο (χιλλιάδες χρόνια τώρα), να διαμορφώνει τη στάση του, απέναντι σε σοβαρά θέματα, είναι η κοινή λογική. Ένας κοινός παρονομαστής ο οποίος σπάνια λανθάνει…
Παρατίθενται οι επίσημες θέσεις του C.D.C. (του Αμερικανικού Κέντρου Αντιμετώπισης Λοιμώξεων) που σε συνεργασία με την Pfizer, αναφέρουν τον τρόπο χρήσης και τις επιπτώσεις του εμβολίου.
Από τη στιγμή που το επίσημο Ελληνικό κράτος, προπαγανδίζει , καλό είναι να γνωρίζετε και την πραγματική πλευρά των πραγμάτων, βάση πραγματικών στοιχείων που συστηματικά δεν προβάλλονται από κανένα μεγάλο Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Τα στοιχεία που αφορούν τις παρενέργειες και τις επιπτώσεις και να κρίνετε ανάλογα:

FDA: «Ασφαλές οι Εμβολιασμοί των Παιδιών με Pfizer» - Ξεκινούν οι Εμβολιασμοί με Pfizer σε Παιδιά 12-15 Ετών

Πρώτον: Πρέπει να ενημερώσει το Υπουργείο Υγείας αν τα όσα προβλέπει το C.D.C., σχετικά με τα μέσα παροχής άμεσης βοήθειας σε περίπτωση αλεργικού σοκ, υφίστανται στα ελληνικά νοσοκομεία. Γιατί ούτε μισή κουβέντα δεν ακούσαμε περί αυτών, παρά τη διθυραμβική υποδοχή και την πομπή που θύμιζε… λιτανεία, με την οποία συνοδεύτηκε η άφιξη της πρώτης παρτίδας εμβολίων…

Δεύτερον: Στο εξωτερικό, γνωστοποιούνται γραπτώς και με αναλυτικό τρόπο οι τυχόν παρενέργειές του. Στην Ελλάδα, μόνο προφορικώς. Στην χώρα μας, ούτε λέξη δεν έχει ακουστεί, ως πρός το γεγονός ότι η ίδια η φαρμακευτικη τονίζει ότι οι εμβολιαζόμενοι πρέπει να βρίσκονται σε παρακολούθηση από τα νοσοκομεία.

Τρίτον: Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά C.D.C, γίνεται ξεκάθαρο, ότι ομάδες πληθυσμού με προβλήματα ανοσοποιητικού, ακόμα κι αν κάνουν το εμβόλιο, ενδέχεται να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τον ιό…

Η Μιχαηλίδου Απειλεί με Απολύσεις Όσους Αρνούνται να Κάνουν το Εμβόλιο (Βίντεο)

Τέταρτον: Στην Έκθεση, τονίζεται επίσης, ότι το εμβόλιο ενδέχεται να μην καλύψει όλους τους εμβολιαζόμενους απέναντι στον κοροναϊό.

Πέμπτον: Οι παρενέργεις ακόμα δεν ξεκίνησε το εμβόλιο και κάνουν… πάρτυ. Με βάση τις διεξαχθείσες έρευνες, το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει ισχυρούς πονοκέφαλους, αδιαθεσία, μυικούς πόνους, αδικαιολόγητη υπερκόπωση, υψηλό πυρετό, έντονες ζαλάδες, πόνο στις κλειδώσεις, κρυάδες, πρήξιμο μελών του σώματος, κ.α. Προσέξτε στην 5η παράγραφο του πίνακα, τα υψηλά ποσοστά που κατέγραψαν, όλες αυτές οι παρενέργειες…

Έκτον: Ιδιαίτερη μνεία κάνει το C.D.C. για τις έντονες αλλεργικές αντιδράσεις που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των δοκιμών του εμβολίου.
Άραγε, τα άτομα με αλεργίες, πώς θα αποδεικνύουν ότι τις έχουν, για να μην κάνουν το εμβόλιο;
Αυτή η μερίδα πληθυσμού, θα αποκλειστεί από την συμμετοχή του σε π.χ. ταξίδια, μετακινήσεις, κ.λ.π. επειδή δεν θα μπορεί να εμβολιαστεί;

Λέρος: 24ωρη Απαγόρευση Κυκλοφορίας Μέχρι τη Δευτέρα - "Σπίτια - Φυλακές" Όλο το Νησί

Έβδομον: Το C.D.C. στην πρόσφατη Έκθεσή του, αναφέρει ρητά ότι το εμβόλιο μπορεί να προκαλέσει θανάτους, μη αναστρέψιμα προβλήματα υγείας, μόνιμες βλάβες στον οργανισμό που μπορούν να διακόψουν την καθημερινές απλές λειτουργίες του, προβλήματα στην τεκνοποίηση και στις γεννήσεις, ανάγκη παρατεταμένης νοσηλείας.

Ναί, σύμφωνοι και η απλή ασπιρίνη ή το Depon, αν κάτσει κανείς και διαβάσει τις παρενέργειες που έχουν, μπορεί να ισχυριστεί, ότι δεν πάνε πίσω σε επίπεδο επιπτώσεων. Ωστόσο, η σύγκριση είναι άτοπη. Αυτό διαπιστώνεται εύκολα αν αναλογιστεί κανείς πόσες δεκαετίες υπάρχουν αυτά τα φάρμακα, πόσες εκτεταμένες έρευνες ετών προηγήθηκαν, πόσο δοκιμασμένα είναι και πόσοι έχουν χάσει τη ζωή τους, από ένα απλό, δοκιμασμένο και σε ευρεία χρήση χάπι.

Μπουρλά Pfizer: "Απαγορευτικό" το Εμβόλιο για Όσους Έχουν Αλλεργίες

Δείτε εδώ το πρωτότυπο έγγραφο από το FDA.

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας

Συμβαίνει Τώρα

Facebook Comments Box