32.3 C
Athens
8.8 C
Washington
24 C
Melbourne
19.3 C
London
16.7 C
New York
12.4 C
Sydney
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

PCR Τεστ: Ποια τα «Λάθη» με τα Τεστ PCR για τον Covid-19; – Είναι Απλά Ένα.. «Εργαλείο» για να «Δικαιολογούν» τα Lockdowns οι Κυβερνώντες;

Δημοφιλέστερα

1. Τί είναι το τεστ PCR;

 • Το τεστ PCR είναι το κύριο τεστ που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση του ιού SARS-COV2 και τη διάγνωση COVID-19. Το PCR σημαίνει αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης. Στην περίπτωση του ιού SARS-COV2, το τεστ PCR χρησιμεύει για την ενίσχυση θραυσμάτων ιικού DNA για ευκολότερη ανίχνευση.

Τα βήματα είναι:

 1. Παίρνεται δείγμα από άτομα σε τόπους δοκιμών για τον ιό SARS-COV2
 2. Τα δείγματα επεξεργάζονται στα εργαστήρια σε μηχανήματα PCR
 3. Εφαρμόζεται ένα πρωτόκολλο PCR για να ενισχυθεί ένα κομμάτι του γενετικού υλικού του ιού SARS-COV2
 4. Αναζητητάται ένα φθορίζον «σήμα» που οι μηχανές μπορούν να διαβάσουν ως θετικό σήμα για την ανίχνευση του γενετικού υλικού του ιού SARS-COV2
 5. Τρέχουν τα δείγματα μέσω «κύκλων» – κάθε κύκλος αυξάνει το θετικό «σήμα»
 6. Προσδιορίζεται ένα θετικό αποτέλεσμα όταν ανιχνευτεί αρκετό «σήμα» μετά την ενίσχυση μέσω των κύκλων.
 7. Ο αριθμός των κύκλων που χρησιμοποιούνται είναι κρίσιμος – η χρήση υπερβολικά υψηλού αριθμού κύκλων (δλδ. υψηλού Cycle Threshold (υψηλού CT-Value)) μπορεί να οδηγήσει σε ψευδώς θετικά αποτελέσματα δοκιμών.

2. Ξέρετε ότι ένα θετικό αποτέλεσμα της δοκιμής δεν σημαίνει ότι έχετε μολυνθεί;

 • Τα PCR τεστ έχουν υψηλό ψευδώς θετικό ρυθμό όταν χρησιμοποιούνται με υψηλό όριο κύκλων ενισχύσεως.
 • Το τεστ PCR δεν μπορεί να διακρίνει την διαφορά μεταξύ της ταυτοποίησης του γενετικού υλικού από έναν «ζωντανό» ιό SARS-COV2 έναντι του γενετικού υλικού από έναν νεκρό (μη μολυσματικό) ιό
 • Ένα θετικό αποτέλεσμα από τεστ PCR για SARS-COV2 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μέτρηση του «ιικού φορτίου» στο σώμα.
 • Ένα θετικό αποτέλεσμα από τεστ PCR για SARS-COV2 δεν μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εξηγήσει εάν υπάρχει επαρκές «ιικό φορτίο» για τη μετάδοση του ιού από το ένα άτομο στο άλλο.
 • Το τεστ PCR δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσδιορίσει οριστικά εάν ο ιός SARS-COV2, ή άλλοι ιοί και βακτήρια, είναι η αιτία για τα συμπτώματα ενός ατόμου.
Ο Γερμανός Νομικός Reiner Fuellmich: Τα Δύο Τεράστια Ψέματα της Πανδημίας - Που Βρίσκονται οι Μηνύσεις / Αγωγές (Βίντεο Ελλ.υπ.)
Πρωθυπουργικό "Ψέκασμα" Από τον Ψυχοπαθή Μέσω Alpha TV - Αρχές Ιανουαρίου 2021 οι Εμβολιασμοί – Για Όσους Δεν Θέλουν «Έχουμε Νομικό Οπλοστάσιο»!

3. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο Δρ. Fauci έχουν εκφράσει ανησυχίες ότι το τεστ PCR μπορεί να οδηγήσει σε πάρα πολλά ψευδή θετικά;

Αξιωματούχοι του ΠΟΥ παραδέχονται ότι η χρήση του τεστ PCR παράγει ένα υψηλό ποσοστό «ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων», και ο ΠΟΥ τροποποιεί τις οδηγίες του.

Ο Δρ Anthony Fauci επίσης παραδέχτηκε ότι ένα όριο κύκλου άνω των 35 θα ανιχνεύσει «νεκρά νουκλεοτίδια». Με άλλα λόγια, η χρήση άνω των 35 κύκλων ενισχύσεως είναι λιγότερο πιθανό να αποκαλύψει ένα πραγματικά θετικό αποτέλεσμα για την ανίχνευση της παρουσίας του ιού SARS-COV2.

Όταν τα εργαστήρια κάνουν κακή χρήση του Cycle Threshold (CT) ή δεν αποκαλύπτουν ότι το όριο κύκλου που χρησιμοποιούν είναι πάνω από 35, ουσιαστικά αναγνωρίζουν σχεδόν 100% ψευδώς θετικά αποτελέσματα σε εκείνα που δεν έχουν τον ιό.

Επισημαίνεται ότι Πορτογαλικό Δικαστήριο έχει βγάλει απόφαση για την αναξιοπιστία των τεστ RT-PCR βασισμένο σε μελέτη που αποπδεικνύει ότι το 97% των θετικών αποτελεσμάτων είναι ψευδώς θετικά σε Covid-19 αφού η επεξεργασία τους γίνεται στους 35 κύκλους ενισχύσεως και άνω, όπου επεξεργάζονται τα PCR τεστ τα περισσότερα εργαστήρια, αν όχι όλα.

4. Γνωρίζετε ότι στο τεστ PCR μπορεί να γίνει κατάχρηση των Κύκλων Ενισχύσεως (Cycle Threshold)»;

Πόσο Σοβαρά Έχουν Άνθρωποι Τραυματιστεί από Ρινικά Τεστ; - Οι Οδηγίες του Εφευρέτη των PCR Τεστ, Δρ. Kary Mullis, για τον Σκοπό και την Χρήση τους
Τουρισμός και Covid-19: Τι θα Πρέπει να Έχουν Μαζί τους οι Τουρίστες από το Ισραήλ (Βίντεο)

5. Γνωρίζετε ότι ο εφευρέτης PCR Kary Mullis προειδοποίησε για κατάχρηση του τεστ PCR;

Ο αείμνηστος Kary Mullis, εφευρέτης του PCR που πήρε Νόμπελ για αθτή την εφεύρεση, δήλωσε τα εξής σχετικά με το τεστ PCR που δημιούργησε:
«Δεν νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε κακή χρήση του PCR. [Είναι] τα αποτελέσματα. Το PCR, αν το τρέξετε αρκετά, μπορείτε να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε σε οποιονδήποτε.»
«Εάν μπορείτε να ενισχύσετε ένα μόνο μόριο έως κάτι που μπορείτε πραγματικά να μετρήσετε, το οποίο μπορεί να κάνει η PCR, τότε υπάρχουν πολύ λίγα μόρια που δεν έχετε τουλάχιστον ένα από αυτά στο σώμα σας.»
«Εάν πρέπει να περάσετε περισσότερους από 40 κύκλους για να ενισχύσετε ένα γονίδιο ενός αντιγράφου, υπάρχει κάτι σοβαρό λάθος με τον υπολογισμό σας.»
Δείτε το σύντομο βίντεο με την άποψη του Kary Mullis για τον Fauci:

Δυστυχώς ο Kary Mullis δεν θα είναι πια εμπόδιο για τον Fauci όπως ήταν με την προηγούμενη πανομοιότυπη ..καμπάνια.. για το AIDS / HIV, αλλά αυτό είναι ένα άλλο άρθρο.. Ο Kary Mullis απεβίωσε τον Αύγουστο του 2019 από πνευμονία.

6. Γνωρίζετε ότι τα τεστ έχουν βγάλει κατσίκες και φρούτα θετικά;

Στη Ζιμπάμπουε καθώς και στην Τανζανία, οι Πρόεδροι των χωρών έκαναν δοκιμές στα τεστ επιχρίσματος PCR σε κατσίκες και φρούτα. Μετά την αποστολή τους σε εργαστήριο, και οι δοκιμές PCR επέστρεψαν θετικές για τον ιό SARS-COV2.

Ο Πρόεδρος της Τανζανίας που Απέρριψε Lockdown και Εμβόλια απεβίωσε πρόσφατα στα μέσα Μαρτίου του 2020.

Πρόκειται για σαφώς λανθασμένα ψευδώς θετικά και βοηθούν στην έκθεση της εργαστηριακής διαφθοράς και της φαινομενικής δημιουργίας μιας ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΔΗΜΙΑΣ.

Επίτροπος Γιούροβα για τη Λίστα Πέτσα και την Προπαγάνδα: «Δεν Είμαστε Χρήσιμοι Ηλίθιοι για να Κάνουν οι Κυβερνήσεις των Κρατών-Μελών Προπαγάνδα»

7. Γνωρίζετε ότι η ταχεία δοκιμή αντιγόνων μπορεί πιο «γρήγορα να δημιουργήσει» ψευδώς θετικά;

 • Το εγκεκριμένο από το FDA τεστ Rapid Antigen είναι ένα νεότερο τεστ ανίχνευσης ιών SARS-COV2.
 • Μπορεί να δώσει αποτελέσματα σε λίγα λεπτά, αλλά έχει τον κίνδυνο να δημιουργήσει υψηλά ψευδώς θετικά ποσοστά.
 • Το FDA προειδοποίησε τους κλινικούς ιατρούς και τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης για τον κίνδυνο ψευδώς θετικών, εάν χρησιμοποιούσαν το Rapid Antigen Test.
 • Η αναφορά 50 ψευδών θετικών τεστ, χρησιμοποιώντας το Rapid Antigen Test, προκάλεσε φόβο εκδήλωσης COVID-19 στο Πανεπιστήμιο Concordia.
 • Το τεστ Rapid Antigen έδωσε ακόμη και ψευδώς θετικά αποτελέσματα όταν δοκιμάστηκε σε τρόφιμα όπως η Coca Cola και το μήλο.
Πόσο Σοβαρά Έχουν Άνθρωποι Τραυματιστεί από Ρινικά Τεστ; - Οι Οδηγίες του Εφευρέτη των PCR Τεστ, Δρ. Kary Mullis, για τον Σκοπό και την Χρήση τους

8. Ξέρετε ότι ο Elon Musk χαρακτήρισε τις δοκιμές Covid «εξαιρετικά ψευδείς;»

Στις 12 Νοεμβρίου, ο Elon Musk έκανε το παραπάνω tweet στο οποίο γράφει:

 • «Κάτι εξαιρετικά ψεύτικο συμβαίνει. Έκανα τεστ για Covid τέσσερις φορές σήμερα. Δύο τεστ επέστρεψαν αρνητικά και δύο θετικά. Ίδιο μηχάνημα, ίδιο τεστ, ίδια νοσοκόμα. Rapid τεστ αντιγόνου από BD.»

9. Γνωρίζετε ότι οι δοκιμές PCR είναι η δικαιολογία για τον υποχρεωτικό εγκλεισμό;

10. Γνωρίζετε ότι το CDC ταξινομεί εσφαλμένα τους θανάτους ως Covid-19, αυξάνοντας έτσι τεχνητά τους αριθμούς θανάτων μέχρι και 1600% για το 2020;

 • Από το 2014-2019, το CDC συνδύασε ψευδώς τους θανάτους από γρίπη, αναπνευστικούς ιούς από μη γρίπη, βακτηριακή πνευμονία και άλλη πνευμονία σε μια κατηγορία αναφοράς που ονομάζεται «νόσος της γρίπης». Αυτή η τακτική, ουσιαστικά, διογκώνει τον πραγματικό αριθμό ανθρώπων που πεθαίνουν από τον ιό της γρίπης, κάθε χρόνο.
  Υπάρχουν περίπου μόνο 5.000 θάνατοι από λοιμώξεις από τον ιό της γρίπης ετησίως
 • Το CDC ανέβασε την απάτη δεδομένων σε νέο επίπεδο όταν συνδύασε το Pneumonia + Influenza + Coronavirus (PIC) κάτω από την «ομπρέλα» του COVID προκειμένου να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μιας συνεχιζόμενης πανδημίας. Αυτή η τακτική, πάλι, διογκώνει ουσιαστικά τον πραγματικό αριθμό ατόμων που πεθαίνουν από ιογενή λοίμωξη SARS-COV2.
 • Το CDC σταμάτησε να μετρά τα στατιστικά στοιχεία της γρίπης αυτόν τον χειμώνα, κάνοντάς το να φαίνεται σαν οι εποχικοί ιοί της γρίπης να μην μολύνουν πλέον τους ανθρώπους.
 • Η ανάλυση του Johns Hopkins αποκάλυψε παρατυπίες στα δεδομένα θανάτου που υποδηλώνουν ότι οι θάνατοι από καρδιακή προσβολή επαναταξινομήθηκαν ως θάνατοι Covid.
 • Σύμφωνα με τα στοιχεία του CDC, μόνο το 6% των καταγεγραμμένων θανάτων Covid-19 οφείλονταν αποκλειστικά στον Covid-19. τα υπόλοιπα είχαν επιπλέον προϋπάρχουσα νοσήματα.
Πρωθυπουργικό "Ψέκασμα" Από τον Ψυχοπαθή Μέσω Alpha TV - Αρχές Ιανουαρίου 2021 οι Εμβολιασμοί – Για Όσους Δεν Θέλουν «Έχουμε Νομικό Οπλοστάσιο»!
Το Βατικανό Επιτρέπει τη Χρήση Εμβολίων COVID-19 Παρόλο που (Όπως Σημειώνει) Παρασκευάζονται με Ιστούς από Έμβρυα που Προέρχονται από Άμβλωση

Δείτε Επίσης:

Γερουσία ΗΠΑ: Rand Paul στον Fauci: «Εμβολιάστηκες και Παρελαύνεις Τριγύρω με Δύο Μάσκες για το “Θέατρο”» […] «Δεν Υπάρχουν Μελέτες για Αυτά που Λες»

Ο Δρ. Geert Vanden Bossche Πρώην Αξιωματούχος στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και στον GAVI Προτρέπει για Παύση του Μαζικού Εμβολιασμού Πριν Επέλθει η Καταστροφή!

Ο Κυβερνήτης της Φλόριντα Απαγορεύει τα Διαβατήρια Εμβολιασμού: «Δεν θα Ζητάμε Απόδειξη από Κάποιον για να Ζήσει Απλά τη Ζωή του» – Αυστηρές Ποινές στους Παραβάτες

Νέα Υόρκη: Μετά τον Μαζικό Εμβολιασμό και το Άνοιγμα της Οικονομίας Καλπάζει η Νέα “Ντόπια” Μετάλλαξη του Covid-19

Facebook Comments Box

Κόσμος

Δημοφιλέστερα Άρθρα

Ακολουθήστε Μας